Ermenistan’dan Güzel Yeşil Alan Erivan’ı Keşfetmek

“Narlar ile Birlikte” onun gerçek en iyi işlevlerinden biridir, ancak henüz onları izlemek için. Bunun için ek bir ücret ödememiz gerekip gerekmediğine bakılmaksızın sanat galerisinde tek bir fotoğraf çekmedik.Bu dünyayı gerçekten kullandıkları için tuhaf sanat eserlerini takdir etmek gerçekten eğlenceliydi. Videoları çok ‘kutunun dışında’ olduğu ve o zamanki hükümet nüfusun geri kalanını kolayca etkileyebilecek düşünceler eklemekten gerçekten korktuğu için tutuklandı ve hapse atıldı.

Burada, küstah seyyar satıcılar 100 yıllık koleksiyonluk eşyalardan, elde dokunmuş kilimlerden, sanat eserlerinden, bir düzine bir kuruşa satılan tişörtlere kadar uzanan ürünlerini sergiliyor. Kendi lezzetli Pinco online çeşitlerinizden hediyelik eşyalar için, kurutulmuş taze meyve, yeni toprak otlar ve basturma (Ermeni sığır eti sarsıntısı) stoklayabileceğiniz iyi yaldızlı bir cepheye sahip, mükemmel bir şekilde yenilenmiş Sovyet dönemi yemek salonu olan Pak Shooka’dan başkasına bakmayın. Erivan, birçok tercihe sahip trafiği olan konser etkinliklerine sahip harika bir müzik şehridir. İlk buluşma insanları, Tavern Erivan’daki ruh dolu, fişsiz Ermeni halk müziğini, güzel khorovats (Ermeni barbeküsü) ile bilinen karma bir kitleye sahip bir kafe veya restoran olan Amiryan Path’i kaçırmamalıdır. (Gösteri saatleri için ileride tekrar arayın.) Caz müziğine meraklı olanlar, aynı zamanda Mezzo Classic Home Pub’da gerçekten anlaşılmış klasiklerden doğrudan konuşmalar çalan yetenekli tasarımcılar tarafından hoş bir şekilde şaşırtılacaklardır.

Bu yazarın daha fazla içeriği: Pinco online

Ama çok az şey bitireceksin yetenekli şarkıcı, yasaklanmış olsa ve hapishanede öğrenciyken film çekmiş olsa bile, devam etti ve kendisi için yoğunlaştırılmış bir film olan kolajlar yaptı ve her kolaj yeni bir hikaye anlattı. 1945’te üretilen yeni Matenadarn denemesi, Ermenistan’daki Hıristiyanlığın gerçek tarihini, eski şifalı bitkileri ve bitki örtüsünü, edebi eserleri ve çok daha fazlasını tasvir eden 20.100.000’den fazla el yazmasını barındıran ülke çapında bir müze. Ermenistan bu kadar eski bir milleti denerken, bu tür el yazmaları Ermenistan’ın tarihini ve iyi korunmuş halkını bilmede önemliydi. Çeşitli el yazmaları ve kökleri hakkında oldukça ilginç ayrıntılar öğrendiğimiz rehberli bir tura çıktık.

  • Dolmama’da doğu Ermeni yemeklerinin (daha çok Rus ve Gürcü tarzı) tadını çıkarın, yıldız yemeği dolma, limonlu pilava sarılmış üzüm rendesi ve biberiye kokulu kıyma olan iyi bir ev lokantası.
  • Şimdiye kadar, aşırı ziyaretçiler Erivan’ı, bölge yıllarının silüetini sunan Bakü veya Instagram’da ünlü mozzarella peynirli ekmek somunları ve Disney’leştirilmiş eski şehirle Tiflis gibi Kafkasya’nın gösterişli başkentlerine atladılar.
  • Dünyanın en eski katedrali olarak kabul edilir ve üç yüz Reklam’a kadar kutsanmıştır.
  • Mer Taghe’de bir kitap yorumu deneyin, turtaları maydanozla güzelce serpilir ve masaya oturmadan önce portakal sıkarsınız veya baş döndürücü bir Doğu yorumu için (büyük bir Suriyeli mülteciye ait olan) Lahmajun Gaidz’e uğrayın, Halep biberi ve nar ekşisi ile baş döndürücü.
  • Tarihi tatil köylerimizin tamamı, şehir merkezindeki Cumhuriyet Meydanı prosedürlerine iyi bir şekilde yerleştirilmiştir.
  • Site ziyaretçileri, masa oyunları ve saatlik ücret ödeyerek sonsuz bisküvi, kahve ve içecek alabileceğiniz ortak çalışma alanlarının bulunduğu harika bir sıkı inziva yeri olan Aeon AntiCafe’de yalnız başına sosyalleşirler.

Burada, sıra dışı asırlık el yazmaları ve karmaşık bir şekilde resimli talimatlar bulacaksınız. Erivan, muhtemelen Kafkasya’nın kafe kültüründen uzak yeni finansmanıdır ve geçerli bir nedenden dolayı – hemen hemen her yer için bir kahve dükkanı vardır ve en sevdiğiniz yerel aktivite, surj, siyah Ermeni kahvesi veya – daha yakın zamanda – kapuçino veya diğer uzmanlık demlemelerini içerken saatlerce etrafta dolaşmaktır.Java meraklıları Yeşil Fasulye’de birleşiyor ve kendi çekirdeklerini kavuruyor, ayrıca Gemini, ustaca çekilmiş espressoları ve seksi krepleri nedeniyle keyif alıyor. Aeon AntiCafe’de yalnız trafik sosyalleşiyor, oyunlar ve saatlik ücret ödeyerek sınırsız kurabiye, kahve ve çayın tadını çıkarabileceğiniz ortak çalışma alanları olan iyi bir rahat vaha.

Sense Amazing Lodging

Pinco online

Zvartnots Uluslararası Havaalanı’na yakın, canlı şehir merkezinden uzakta performans sergileyebileceğiniz ve rahatlayabileceğiniz modern bir sığınak olan cuatro ünlü pansiyonumuzu keşfedin. Brendiden büyük hayranlar olmasam da, gerçekte, daha önce hiç denemediğimi düşünüyorum, ancak Brendi hakkında çok şey incelediğimiz için bu bizim için oldukça ilginç bir his. Brendi, ruhu oluşturmak için en az 3 yıl boyunca bir çam fıçıda tutulan şaraplardan üretilir, daha sonra karıştırılmış ve Brandy’yi ayarlamanıza yardımcı olmak için kalbin ek kronolojik yaşı.

Eski ve yeninin devam eden etkileşimi, Erivan’ı çılgınca ve ilgi çekici hale getiriyor. Ermeni yemekleri aslında Pers, Doğu Avrupa, Gürcistan ve Levant’tan etkilenen tatlar ve tekniklerden oluşan harika bir patchwork yorganıdır. Süperstar yemeği dolma, limonlu tahıla sarılmış üzüm yaprakları ve biberiye kokulu ezilmiş etler olan ev yapımı bir restoran olan Dolmama’da Doğu Ermeni yemeğinin (daha çok Rus ve Gürcü tarzı) tadını çıkarın. Birkaç durak kuzeyde, gösterişsiz bir Suriye-Ermeni ortak mekanı olan Anteb’de, bölgenizin en iyi mantısına, çorbada yüzen başparmak büyüklüğünde et köftelerine ve ağır yoğurtla doldurulmuş olanlara uğrayın.

Dönüşümün ardındaki yeni mimar, eski binaları yıkıp kırmızı tüflü mülkler (Erivan’ın takma adı, yeni “Yeşil Şehir”) için fırsat yaratmak üzere kanallar kuran Ermeni yapımı Alexander Tamanian’dır. Erivan’ın cesaret merkezi olan yeni zaferci Cumhuriyet Meydanı, şu anda yeni Ulusal Galeri ve Marriott Resorts’a ev sahipliği yapmaktadır. Yaz aylarında gün batımında yürüyün ve coşkulu “şarkı çeşmelerini” gerçekte çalışırken izleyin. Yerel bir dokunuşa sahip klasiklere kadar beyaz hitlerden, yaygın olanın dışında yemek yemenin tadını çıkarın. Ne yazık ki yeni Soykırım müzesi kapsamlı bir restorasyona sahip olmak için bir yıl geçirmeye karar verdi ve 24 Nisan 2015’e kadar olan 100. yıl dönümlerinden sadece iki gün önce açılacak.

Pinco online

11.500 mil karelik bir alanda bulunan Ermenistan, Maryland kadar büyüktür ve bu nedenle tarihi alanların çoğu Erivan’dan tatil sırasında görülebilir.Echmiadzin Katedrali, metropolün kalbinin 11 kilometre batısında, akla gelebilecek en iyi yer. Dünyanın en eski katedrali olduğu bildirilen yapı, yaklaşık 300 Reklam’da kutsanmıştır. Artan, zamanla aşınmış yerler, bugünden daha fazla Ermeni’nin ülkeye sahip olması için bir hac yeri olmaya devam ediyor.

Daha fazla içeriğe erişmek için giriş yapın

Ziyaretçilerin paraya sıkışması için Envoy Hostel de yenilgi almıyor; harika yürüyüş turlarının ve yolculukların yanı sıra özel ve paylaşımlı odalar sunuyor. Birkaç daha iyi belirlenmiş odası ve ön taraftaki masa grubunun keyfini çıkaran kişisel Resort Erivan, Envoy’dan çok daha fazlasını deneyin ve ortaklar ve bir set hissi ile kazı yapmaya çalışanlar için ideal olabilirsiniz. Erivan’ın belirgin açık cennet alanı olan Vernissage’dan Buzand ve Aram Bulvarı’ndaki tatillere kadar pazarlık yapmaya hazır olun.

Ermenistan, orijinal ulusu, Hristiyanlığı federal dini olarak görmeye çalışır ve bu güçlü temelli tarih, Erivan’ın kiliselerinde yansıtılır. Şehrin en eskisi olan Katoghike, mucizevi bir şekilde 1679’daki yıkıcı bir depreme dayanmıştır. Küçük kilisenin batıya bakan cephesindeki yazıtlar yaklaşık 1229’a tarihlenmiştir. 21. yüzyıla doğru hızla, kutuplaştırıcı ilerici binalarıyla ünlenen 2001’in birinde kutsanan dünyanın önde gelen Ermeni Apostolik şapeli olan Surp Grigor Lusavoriç Katedrali’nde.Erivan yüzyıllardır Müslüman toplulukların bulunduğu bir yer olsa da, renkli mozaikleri ve turkuaz kubbesiyle dikkat çeken yepyeni Mavi Cami, şehrin sade bir şekilde korunan İslami ibadet yeridir ve (daha kompakt kıyafetler gerekir) göz atmaya değerdir.

Pinco online

Uzman planlayıcılar ve kişiselleştirilmiş hizmetler tarafından geliştirilen mükemmel deneyim alanlarında kusursuz konferanslar ve toplumsal etkileşimler düzenleyin. Çekici akşam yemeğinde ve barda özgün İtalyan yemeklerinin ve yenilikçi ikramların tadını çıkarın. Gün boyu süren bir organizasyon veya gezinin ardından, fitness merkezimizde vücudunuzu canlandırın veya arka bahçenizdeki göletin ışıltılı denizinde canlanın.

En yeni soykırım, ilk sanayi savaşı sırasında ve sonrasında, birinci adımdan çok daha fazla, 5 milyon Ermeni’nin rakibi tarafından merhamet gösterilmeden vahşice öldürüldüğü yerde gerçekleşti. Müzede değil, etkileyici sütunlar, büyüleyici müzik ve onu kutsallaştıracak ve anılarınıza hüzünlü bir yer olacak sonsuz bir ateş. Taze şelale, sizi doğrudan Erivan’ın nefes kesici manzarasının tadını çıkarabileceğiniz büyük bir merdivenle götürecek 5 katlı bir binadır. Ne yazık ki orada olduğumuzda, güneş ve yağmur çok iyi değildi ve şimdi en yeni fantastik Ağrı Dağı’na çok net bir bakış atamadık. Pizza ve taco gibi katlanabilir el yemekleri ruhunuza danıştığında, kesinlikle Ermenistan’ın sıcak kuzu etiyle kaplanmış ve kabarana kadar pişirilmiş dar kağıt ekmeği olan lahmajun’a aşık olacaksınız. Mer Taghe’de turtalarına maydanoz serpilen ve masaya gelmeden hemen önce portakal suyu sıkabileceğiniz bir kitap yorumu veya Lahmajun Gaidz’den (iyi bir Suriyeli mülteciye ait) gelen pop müzik eşliğinde Halep biberi ve nar pekmezi içeren baş döndürücü bir Orta Doğu çevirisine sahip olun.

Ve paraya ihtiyacınız olduğunda, bir uçurumun kenarına oyulmuş UNESCO tarafından güvenli mükemmel bir manastır olan Geghard ve Kafkasya’da eşsiz olan süslü taş oymalarıyla Noravank’ı ziyaret edebilirsiniz – insanların seyahat güzergahından çıkarılmaması gereken yapısal harikalar. İçecek, MÖ 9. binyıldan beri Erivan’da yapılmış olabilir ve bu nedenle endüstrinin en eski tanınmış bağcılık bölümlerinden biridir. Dünyanın en eski metropol alanlarından biri olarak, MÖ 782’ye dayanan, Erivan’ın çok sayıda topluluk grubu müzesine sahip olması şaşırtıcı değildir. Yeni Ulusal Galeri, uluslararası ve Ermeni eserlerinden oluşan yedi katıyla en unutulmaz olanıdır. Metal Yılları fresklerinden ortaçağ tabelalarına ve diaspora tasarımcılarının modern resimlerine kadar.Tıpkı Ermenistan’ın eski edebiyat topluluğunun, 405 Reklamcılık’ta Ermeni alfabesini geliştiren büyük bir Mesrop Mashots heykelinden daha fazlasına başkanlık ettiği Matenadaran’ı denemek kadar yararlıdır.

Küresel

Pinco online

Yerevan kokteyl kulübü Cristal Pub & Sofa’da uzman ikramlara katılın ve iştah açıcı Ermeni ve Dünya mutfağının tadına bakın. Bu keyifli mekan, Erivan’da büyük bir gezi sırasında aileniz, aile üyeleriniz ve meslektaşlarınızla rahatlamak için yapılmıştır.Yukarıdaki tüm öğeler, Erivan’ı keşfetmek için 1-2 günümüzün olduğu BeMyGuest ile yaptığımız kendi turumuzun bir parçasıydı. Ermenistan’daki kalan zamanımı nasıl geçirdiğimi anlamak istiyorsanız, Ermenistan’da yapabileceğiniz eylemlerle ilgili yazılarımızdan birkaçı burada. En yeni St Grigor Lusavoriç katedrali ayrıca Ermenistan’daki resmi din olarak Hristiyanlığın ilan edilmesinin 1700. yıldönümünün yeni sembolüdür ve Ermenistan’a Hristiyanlığı tanıtmaktan sorumlu olan yeni aydınlatıcı St Gregory’ye mükemmel bir övgüdür. Hangi kilise Ermenistan’daki en yeni kiliselerden biridir ve yanlış düşünmediğimiz sürece sadece altı-yedi yıl öncesine kadar kurulmuştur.

Kendi tarihi otelimiz, şehir merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nın ipuçlarında gerçekten iyi bir şekilde yer almaktadır. Rahatlayın ve harika bir şekilde tasarlanmış yatak odası ve süitlerde, lüks yatak çarşafları, yüksek fiyatlı Wi-Fi, mermer banyolar, ses geçirmez pencereler ve yirmi dört saat alan hizmetleri sunan talep edin. Ermenistan’daki Tarih Sanat Galerisi, ABD Büyükelçiliği ve ünlü Ararat Brandy fabrikası gibi ünlü internetten bahsedin.

Kuruluşumuz

Daniel, on yıllık konyakların tatlı bir tada sahip olduğunu ve yeni sınıfı güçlendiren Brandy öğrenimi nedeniyle bunun doğrulandığını iddia ediyor. Tamam, Erivan Brandy Organizasyonu’nda son derece keyifli ve bilgilendirici bir çıkış yaptık! Eğer siz de bir gurme, içki veya konyak tutkunuysanız, BeMyGuest tarafından verilen yemek ve içecek gezisini arıyorsunuz. Şimdiye kadar, birçok ziyaretçi, oda on yıllarının silüetine sahip Bakü veya Instagram’da popüler peynirli ekmek somunları ve Disney’leştirilmiş eski şehriyle Tiflis gibi Kafkasya’nın gösterişli başkentlerinden Erivan’ı atladı. Erivan’ın yollarına gidin, bu nedenle iyi bir BMW’den gelen reggaeton müziğini dinlerken, mükemmel bir kafenin hoparlörlerinden Ermeni duduk müziği yayılıyor.

İster Greatroom’umuzdaki ikramlar hakkındaki bilginizi derinleştirerek ister Manchester Joined’a ait yeni bir şey öğrenerek olsun, Birleşik Devletler ile deneyiminizi genişletin. Bu gelişmiş aracılığıyla, bir tür sanat sergisi var ve bu özellikler oldukça ilginç modern sanat eserleri. Makalede alakasız veya başka şekilde yararlı olmadığını öğrenirseniz, katkıları yararsız olarak işaretleyin. Gerçekten bilgili bir ekip bulacaksınız ve size en iyi destek hizmetini sunabilirler.